1 yıl önce
Kuveyt Türk'ün öğrencileri kampüs şeklinde yarı zamanlı olarak iş hayatına sokması gerçekten eşine az rastlanılır bir durum ama şöyle bir durumda var ki bazılarımız iş hayatına erkenden atıldı. Açık öğretim okuyarak ayrıca çalışarak iş hayatının zorluklarıyla başa çıktı. Hassasiyetlerimden vazgeçmeden çalışmak istediğim bankalar sadece katılım bankaları ve bu katılım bankaları içinde çalışanını önemseyen onun eğitim durumuyla birebir ilgilenen insan kaynakları bölümüyle işe başlayan kişinin önünde ki bir kaç yıl içinde nerede olacağını gösteren sunumları dahi var. Burada beni üzen Kuveyt Türk'ün açık öğretim okuyan insanları değil işe almak sınava dahi kabul etmemesi. Madem çalışanlarınıza hem okuma hem çalışma fırsatı veriyorsunuz bu fırsattan bende yararlanmak istiyorum. Yüksek lisans yaparken bankanızda da çalışmak istiyorum. Daha önceleri tecrübesi yok diye işe alınmayan insanların yerini şu an tecrübesi olsa da aöf diplomasına sahip diye dikkate alınmayan kişiler doldurmakta. Umarım bu cümlelerim boşlukta kaybolup gitmez.

Facebook'ta paylaş
Arkadaşıma gönder